Vilka är vi?

In the real world few questions have one right answer, few problems have one right solution; thats why creativity is crucial to success in the real world.

Peter Gray, Ph.D, research professor at Boston College

Visste du att barn mellan 1 till 12 år genomsnittligt har mer än 2 timmar skärmtid varje dag? Med ökad användning av digitala medier, behöver barn nu mer än någonsin anpassning så att de kan uttrycka sig genom lek och kreativitet. Detta vill vi hjälpa till med! Vi vill ge barn möjligheten till att glädja sig över kreativa projekt och lärorika experiment. Vi vill låta dem utveckla sig genom att använda olika material, färger och former.

Därför lanserade vi Kreakid. För att göra det lätt för dig som mamma, pappa, mormor eller farbror att komma i gång med kreativa aktiviteter hemma.

Vi hoppas att ni får stor glädje av Kreakid under lång tid framöver!

Hälsningar

Karin

Placeholder

Alex

Alex älskar att bygga saker (är ju byggingenjör..), utforska idéer och experimentera, både i köket och med aktiviteter för barnen. Alex är trebarnsmamma och det är alltid mycket som händer runt henne!

Placeholder

Mira

Mira är dedikerad, med otroligt gott driv. Hon är miljömedveten och tycker om djur, något hennes hushåll präglas av med två katter och en hund förutom lilla Filip på 2 år.

Läs mer om oss i dessa intervjuer